ستیل پالمیتات (کرودامول)

ویژگی های محصول

کمپانی سازنده: CRODA سنگاپور

ثبات دهنده در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مو

واردکننده مستقیم: شرکت طوبی نگین

IRC از سازمان غذا و دارو

این محصول را با دیگران به اشتراک بذارید

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

توضیحات

ستیل پالمیتات یک ماده سفید رنگ، کریستالی شکل، مومی و تقریبا بی بو است و به عنوان نرم کننده در فراورده های آرایشی بهداشتی و صنایع دارویی کاربرد دارد.

پالمیتات ها با استفاده از اسید پالمیتیک، اسید چرب طبیعی که در گیاهان و حیوانات یافت می شود، همراه با مقادیر کمتری از سایر اسیدهای چرب تولید میشود. ستیل پالمیتات به طور طبیعی به عنوان یکی از اجزای اصلی موم سفید بوده و میتواند  در مرجان استاگورن یافت شود.

ستیل پالمیتات در ماسک های صورت، محصولات ضد پیری، محصولات آرایشی رنگی مانن رژ لب، لوسیون، کرم ها، محصولات مراقبت مو، مرطوب کننده ها، پاک کننده ها، ضد آفتاب ها، دئودرانت، خط لب و خط چشم استفاده میشود.

این ماده حالت دهنده مناسب پوست، نرم کننده، امولسیفایر، تغلیظ کننده، از بین برنده حالت چربی پوست میباشد و در شامپوها به عنوان سورفاکتانت استفاده میشود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.